2020-05-26 09:02:41

Upisi u I. razred osnovne škole

Poštovani roditelji!

Obavještavamo vas da se prema uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja, a sukladno mišljenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo zbog aktualno povoljne epidemiološke situacije mogu provoditi aktivnosti vezano uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta u školskim ustanovama.

Pregledi školskih obveznika u našoj školi održavat će se u srijedu 27.05.2020., u četvrtak 28.05.2020. i u petak 29.05.2020. u vremenu od 8.00 do 13.00 sati.  Roditelji će biti obaviješteni osobnim kontaktom.

Molimo sve roditelje neka se strogo pridržavaju navedenih termina koji su individualni za svako dijete. Tijekom provođenja upisnog postupka potrebno je pridržavati se mjera iz  Uputa HZJZ-a za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu,  s naglaskom na sljedeće mjere:

- održavati fizičku udaljenost (najmanje 1,5 m),

- pojačati higijenu ruku (dezinfekcija ruku kod ulaska i izlaska u ustanovu),

- ako je moguće, koristiti vlastitu olovku kod pisanja testa,

- odgoditi dolazak (djece i roditelja) s povišenom tjelesnom temperaturom i/ili respiratornim smetnjama te osoba sa sumnjom na zarazu COVID-19.

Za sve nejasnoće možete kontaktirati školu na broj mobitela:  098 17 17 528.

                                       Stručna suradnica


Osnovna škola Sirač